Tα blogs είναι η εφημερίδα του φτωχου......

Τάδε έφη Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε μια Ζουγκλα που είχα την τιμή να παρακολουθήσω.... ΑΙΣΧΟΣ. Δηλαδή εκτός του ότι μας θεωρεί προλετάριο, αφού αναφέρεται καθαρά ΤΑΞΙΚΑ στα blogs, που δεν αποκλείω και να είμαστε στην τελική, γιατί δεν πάει να γραφτεί στο ΚΚΕ; Τι τον χάλασε;;;;

Αλλά αλλού κόλλησα. Εκτός του ότι δεν το σχολίασε κανείς, δεν το βρήκα με αναζήτηση ως πρόταση κάπου, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ;;;;;;;;; Συνειδητοποίησε κανείς τι είπε;;;
Είπε "όσοι έχουμε λεφτά, έχουμε και δικαίωμα να έχουμε εφημερίδες (με μεγάλα κόστη) και άρα μπορούμε να λέμε και να γράφουμε ότι θέλουμε. Εσείς οι φτωχοί, όμως όχι, και τώρα τα Blogs, ε καλά τώρα, φτωχά παιδιά είστε, σας αφήνουμε να πάιξετε....."
Μα.... δικαιολογεί την όποια επίθεση blogs ταξικά;;;; Που ζούμε;;; Όχι στην Αφρική όπως νομίζαμε, αλλά σε στρατόπεδο συγκέντρωσης;;;; Ούτε οι Αμερικάνοι δεν έχουν κατακρίνει την ελευθερία του λόγου στο ίντερνετ, παρ'ολο που τους κατηγορούμε ως τέτοιους.

Και μιλάνε για δημοσιογραφία και λειτούργημα και ότι ναναι....
Δε ξέρω, νομίζω ότι εκτός από ΥΒΡΙ, ο συγκεκριμένος άνθρωπος πρέπει απλά να μην έχει ΚΑΝΕΝΑΝ πλεον ακροατή/τηλεθεατή/whatever.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν κατάλαβα γιατί είναι υποτιμητικό; Δεν είπε πως σας αφήνουμε να παίξετε αλλά πως πια απέκτησαν και οι φτωχοί τον δικαίωμα της δημοσίευσης της άποψης τους.