Σήκωσέ το!!

Ακολουθεί το press relief μου γράψαμε σε google doc με το Τζιραλή (έχει πιο πολύ χρόνο απο μένα μάλλον -χαχα) για το βραβείο που είχα την τιμή και την χαρά να λάβωως ο πιο engaged Entrepeneur για το 2007.

αθήνα, 19/3/2008

η κεντρική συνάντηση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας νεανικών επιχειρήσεων -JADE- έλαβε χώρα μεταξύ 29 φεβρουαρίου και 2 μαρτίου του 2008, στην έδρα της συνομοσπονδίας στις βρυξέλλες, με συμμετεχοντες 130 νέους επιχειρηματίες από όλη την ευρώπη, με κύριο αντικείμενο την απονομή των ετήσιων βραβείων αριστείας στο επιχειρείν. οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίζονται οι συμετέχοντες είναι οι ακόλουθες

* Most Innovative Project
* Most Entrepreneurial Junior Enterprise
* Most International Junior Enterprise
* Most Engaged Junior Entrepreneur

ενώ οι νικητές του θεσμού, στον οποίο συμμετέχουν επιχειρήσεις όπως οι Microsoft, η Oracle, η ING, η KPMG, αναδεικνύονται με ψηφοφορία μεταξύ των μελών. αντικείμενο του διαγωνισμού, σε ευθεία αντιστοιχία με τις θεμελιώδεις επιδιώξεις του ευρωπαικού δικτύου, αποτελεί η καλλιέργεια τόσο του οράματος όσο και ορθών πρακτικών του νεανικού επιχειρείν σε πανευρωπαϊκή βάση.

για το έτος 2007 η τέταρτη απονομή των βραβείων βρήκε την ελληνική ομοσπονδία νεανικών επιχειρήσεων JADE Hellas με την τιμή να δέχεται το βραβείο 'Most Engaged Junior Entrepreneur', στο πρόσωπο του ιδρυτή και προέδρου της, θεμιστοκλή παπαδημόπουλου. ο κ. παπαδημόπουλος, υποψήφιος διδάκτορας του πανεπιστημίου αιγαίου, παράλληλα και πρωτίστως επιχειρηματίας, είναι ο πρώτος νοτιο-ευρωπαίος που λαμβάνει το βραβείο από τη σύσταση της συγκεκριμένης κατηγορίας.
η JADE Hellas, δηλώνει αφενός την ικανοποίησή της για την ευρωπαϊκή αναγώριση το έργου της, αντιλαμβάνονται αυτή ως ευθύνη και αυτοπεποίθηση για τη συνέχιση του έργου της διάδοσης της νεανικής επιχειρηματικότητας στη χώρα.

η ευρωπαική ανακοίνωση



Βασικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, όλους όσους ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε την ιστορία της διάδοσης του επιχειρείν με τη JADE στην Ελλάδα, και ειδικότερα τους (με χρονο-προσφοροσειρά να μην έχουμε και παρεξηγήσεις:)

το Λευτέρη Ελευθεριάδη, που ακόμα θυμάμαι το πως θα βρίσκαμε τα λεφτά να πάει στη Σλοβενία,
το Γεράσιμο Λιαρόπουλο για τα ταξίδια στην Ευρώπη,
τη Ναταλί Σαιτάκη για ότι είχε σχέση με νομικά και πρακτικά ζητήματα που προέκυψαν στην πορεία,
το Γιώργο Τζιραλή για όλα όσα σκεφτόταν, σχεδίαζε και κάναμε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια,
το Γιάννη Μπενετάτο που βοήθησε σε όλα τα νομικά θέματα,
τον Άρη Ρομοσιό, που αν και από απόσταση έκανε ότι μπορούσε για την ιδέα,
το Γιάννη Μιχαλέτο, για όλη τη δουλειά που έχει κάνει τόσο καιρό,
τον Κώστα Γιαννούλη, που αν και επίσης από μάκρυα, όποτε του ζήτησα βοήθεια, ήταν εκεί,
το Χάρη Σπινθάκη για τη συνέχεια.

Γενικότερα όλους όσους βοήθησαν να ΣΤΗΘΕΙ κάτι που δεν υπήρχε σε αυτή τη χώρα, με το χρόνο, το μυαλό και τον κόπο τους-ελπίζω να μη ξέχασα κανέναν.

Άντε και του χρόνου :)

Σχόλια

Ο χρήστης gtzi είπε…
& s anwtera :)
Ο χρήστης Your Man είπε…
Νωρίς νωρίς τα μαθαίνω όλα.

Συγχαρητήρια, κέρδισες ένα ποτό στο Κολωνάκι μαζί μου. :)
Ο χρήστης Themistocles είπε…
Μολις διάβασα τα σχόλια. χαχαχα