ΑΠό τον ΣΚΑΙ


"Τα επόμενα 20 χρόνια της μετάβασης σε ένα νέο σύστημα είναι γεμάτα με κινδύνους", τονίζεται στο κείμενο.
Σύμφωνα με τους ειδικούς η Κίνα και η Ινδία είναι πιθανό να αυξήσουν την επιρροή τους και να ανταγωνίζονται στο μέλλον τις ΗΠΑ.
Οι δυνατότητες της Ρωσίας δεν είναι και τόσο βέβαιες όμως το Ιράν, η Τουρκία και η Ινδονησία ενδέχεται επίσης να αυξήσουν τη δύναμή τους.
Μέχρι το 2025 θα έχει ολοκληρωθεί ή θα οδεύει προς την ολοκλήρωσή της η στροφή προς την ενέργεια που δεν θα βασίζεται στο πετρέλαιο. Οι βελτιωμένες τεχνολογίες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (όπως ο ήλιος και ο άνεμος) αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για μια γρήγορη μετάβαση, σε χαμηλό κόστος.
Η υπερθέρμανση του πλανήτη θα είναι έως τότε αισθητή και η έλλειψη νερού, τροφίμων και ενέργειας μπορεί να πυροδοτήσει συγκρούσεις.



ΚΑι η δική μου ανάλυση.
ΑΥτά να τα διαβάζουν όσοι βρίζουν τους αμερικανούς, αλλά κοιτάνε το σπιτάκι τους, ενώ τα usboys δούλευαν για όλο τον δυτικό κόσμο και εμάς δεν πείραξαν ποτε. Εάν θέλουν να το παιξουν Τσε Γκεβάρα τώρα, για να πάνε προς το Πακισταν εαν έχουν @@.
Επίσης όσοι δε θέλουν καλές σχέσεις με την Τουρκία να τα δουνε. Η γείτονα παρόλα τα αρνητικά της και πολεμοχαρής, ξέρει να κινείται και πιστοποιήθηκε ως περιφερειακή υπερδύναμη. Εμείς το πουλί μας.
Συμπέρασμα: εάν θέλουμε ισορροπία στην περιοχή μας, διπλωματία με US και ανατολή, που δεν εχουμε προβλημα, και άριστες σχέσεις με την Τουρκία. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τους έχουμε ανάγκη, αφού δεν καταφέραμε να μας έχουν αυτοί με κουμπαριές και άλλα ωραία.


ΥΓ. Σε λίγο θα μας πουλάνε κ όπλα.

Σχόλια