Ευελιξία έχω, επιχειρηματικότητα δε βλέπω

Διάβασα μόλις στο ΣΚΑΙ για συμφωνία ευελιξίας για τετραημερα τη βδομάδα... Τετραήμερο σημαίνει ότι περικόπτονται μισθοί. Μισθοί πολυεθνικών και μεγάλων εταιρειών γιατί το δικό τους κέρδος δε θα περικοπεί. Μάλλον δε θα το περικόψουν.
Αν δεν είναι ΚΑΙ αυτό κάτι, τότε τι είναι; Συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε τον κόσμο για θέματα εργασίας και αγοράς κάνοντας βιογραφικά, συνεντέυξεις και βεβαιώσεις ενώ ο πλανήτης κινείται προς το "κάνε τη δική σου δουλειά".
Ποιος μπορεί να μου πει όχι ότι τα αμερικάνικα Startups στο ιντερνετ δε χρηματοδοτήθηκαν αδρά τόσα χρόνια γνωρίζοντας κάποιοι ίδιοι ότι τα realestate θα σκάσει και πρέπει να βρεθεί άλλος ένα επιχερηματικός τομέας-αέρας για να τον φουσκώσουμε και να συνεχίζουμε να υπάρχουμε;
Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, χειροπιαστοί, αληθινοί, εργατικοί γιατί οι φούσκες (οι περισσότερες) σκάσανε και τα ψέμματα τελειώσανε.

Ασε που αν το καλοσκεφτείς ΕΥΤΥΧΩΣ που η Ελλάδα έχει τόσο κλειστό οικονομικό σύστημα και δεν πολυεπηρρεάστηκε. Που καταντήσαμε!!!!

Σχόλια