Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φιλανθρωπικός οργανισμός για τον μικρό Αυστραλό που ξυλοκοπήθηκε στην Ελλάδα και δώρισε την καρδιά του...

Από τον ΣΚΑΙ
Η απόφαση του πατέρα
, Όλιβερ Ζάμιτ, να δοθούν τα όργανα του παιδιού του για να σωθούν τέσσερις άλλες ζωές στην Ελλάδα, οδήγησε στην δημιουργία ενός φιλανθρωπικού οργανισμού στην Αυστραλία, του "The Doujon Zammit - Transplant Australia Gift Fund", που έχει στόχο την ευαισθητοποίηση της αυστραλιανής κοινότητας στο ζήτημα της δωρεάς οργάνων.

"Ελάτε να γιορτάσουμε τη ζωή του Ντούζον και να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο στο ζήτημα της δωρεάς οργάνων", είπε ο Τζο Ζάμιτ, αδελφός του Όλιβερ, απευθύνοντας πρόσκληση στην ομογένεια, που δέθηκε με τρόπο τραγικό για πάντα με την οικογένεια του άτυχου Ντουζόν και έζησε από κοντά το δράμα της.

"Ξεκινήσαμε αυτόν τον φιλανθρωπικό οργανισμό με δύο στόχους", είπε ο κ. Ζάμιτ. "Θέλουμε ο θάνατος του παιδιού μας να αφήσει ένα μήνυμα ελπίδας στον κόσμο. Ο Ντουζόν πάντα κατάφερνε να μοιράζει ζωή και μεγάλα χαμόγελα σε όλους όσους βρίσκονταν κοντά του. Θέλουμε να κάνουμε αυτό που έκανε πάντα ο Ντουζόν. Να συνεχίσει ακόμα και από τον ουρανό, να δίνει ζωή. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε αυτόν τον οργανισμό, για να μην ξεχάσει κανείς τον Ντουζόν μας, αλλά και για να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη στο θέμα του δώρου ζωής που είναι η δωρεά οργάνων".

Χωρίς λόγια...

Σχόλια