Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Καραγκούνη ρε παιδιά....

Βλέποντας χθες τον αγώνα της Εθνικής με την Αργεντινή, είδα τη φάση του αγώνα που σταμάτησε η φάση και ο Messi έστειλε τη μπάλα έξω πάλι, ενώ έπρεπε υποτίθεται λόγω fair play να τη στείλει πίσω, κάτι που δεν κατάλαβα τέλος πάντων.

Ο Γιώργος Καραγκούνης σαφώς αναστατωμένος έτρεξε προς το Λιονέλ και του υπέδειξε χειρονομώντας έντονα το τι έπρεπε να κάνει. Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους. 
H απορία έγινε πολύ γρήγορα διαπίστωση. Ο ξερόλας Έλληνας, υποδεικνύει στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη αυτή τη στιγμή ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.

Χωρίς να αναφερθώ στο γεγονός στο πόσο χαλαρά έπαιζε και ο ίδιος αλλά και η Αργεντινή στον αγώνα με την Εθνική, με 0-0 στο ημίχρονο, μήπως και με καποια ισοπαλία και θετικό αποτέλεσμα περνούσαμε... Αυτό είναι σεβασμός, που μάλλον εμείς δε ξέρουμε να τον τιμούμε, ούτε ακόμα και να τον αντιμετωπίσουμε. 
Οι εκφράσεις και των δύο πρωταγωνιστών τα λένε όλα: εκνευρισμός και "πρέπει να κάνεις αυτό" από τον Καρά-γκούνη και απορία διασταυρωμένη με χαλαρότητα (ας είμαστε ευγενικοί) από το Λιονέλ....

Τα σχόλια..... στο διεθνή τύπο. 

Σχόλια

Ο χρήστης Panagiotis Atmatzidis είπε…
Καταλαβαίνω το νόημα, αλλά το παράδειγμα είναι ατυχές.

Είναι πολύ συγκεκριμένος ο λόγος για τον οποίο ο "Κάρα" θέλει την μπάλα σε ελεύθερο κι όχι σε πλάγιο. Είναι η διαφορά δυναμικής των ομάδων που κάνει το πλάγιο επικίνδυνο σε σχέση με ένα ακίνδυνο ελεύθερο, αν ήματαν η Βραζιλία δεν θα παραπονιόταν κανείς στο εγγυώμαι.

Επίσης σε ότι αφορά τα μαθήματα συμπεριφοράς από τον Μέσσι, χαίρω πολύ... Κι εγώ είμαι χαλαρός όταν "έχω" όταν θα βρεθεί η Αργεντινή κάτω στο σκορ με 2-1 και δεν τους δώσουν ένα πλάγιο θέλω να δω ΟΛΗ την ομάδα της Αργεντινής, μαζί με τον προπονητή "χαλαρούς".

Παραδείγματα καλής συμπεριφοράς υπάρχουν, στο ποδόσφαιρο, ο Κακά πάνω από όλους - πήρε κόκκινη χωρίς να την αξίζει καθόλου - αλλά η Αργεντινή - δεν έχω τίποτε να προσάσω στον Messi, αλλά κάτι Veron κλπ είναι... - δεν είναι σίγουρα ένα αυτά...
Ο χρήστης Themistocles είπε…
Στοχο δεν ειχε τοσο να θιξει το ποδοσφαιρο, αλλά τη νοοτροπία "να σου δείξω εγώ" που εχουμε ως λαός... Και με αφορμή την αντίθεση αυτή, έκανα και εγώ το ποστ.